WAT GA JE DOEN?

WAT VERWACHTEN WIJ?

Jij hebt een afgeronde opleiding tot basisarts, bent BIG geregistreerd en wil voor minimaal één jaar aan de slag als ANIOS (zaalarts) Plastische Chirurgie. Verder kun je goed in een team werken, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stel je het belang van de patiënt altijd voorop. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent flexibel, collegiaal en stressbestendig. 

Je beheerst de Nederlandse taal schriftelijk en mondeling uitstekend en de Engelse taal mondeling voldoende. (En je hebt een streepje voor als je in/of vlakbij Amsterdam woont.)

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Een dienstverband van 40 uur per week. Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de periode van één jaar. We bieden jou de mogelijkheid deze functie grotendeels zelf vorm te geven, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. Je komt terecht in een informele, warme organisatie en in een gezellig team waar we prettig met elkaar samenwerken. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, daarnaast hebben we een ruim opleidingsbudget voor jou beschikbaar. Jouw geluk is voor ons heel belangrijk, daarom krijg je boven op de reguliere vakantiedagen ieder jaar een geluksdag cadeau! Verder hebben we de lekkerste koffie en is er dagelijks vers fruit én lunch waar je van kunt pakken!

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en ben je enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan nu via onderstaande button!